Benefietdiner Deventer Ziekenhuis | Het diner
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Het diner

Het diner

Jaarlijks organiseert een groep co-assistenten uit het Deventer Ziekenhuis (DZ) een benefietevenement. Dit jaar gaat om een diner op zaterdagavond 21 mei 2022, waarbij alle specialisten, arts-assistenten en coassistenten, en alle huisartsen uit de omgeving zijn uitgenodigd. Maar ook alle verpleegkundigen, paramedici en ander personeel verbonden aan het DZ zijn natuurlijk welkom om mee te dineren en zo een steentje bij te dragen aan het goede doel!

 

Wat kunt u verwachten?
Een vaststaand, culinair driegangendiner inclusief wijnarrangement. De locatie houden wij nog even geheim. Er wordt uiteraard rekening gehouden met dieetwensen en/of allergieën. 

De veiling en loterij

Traditiegetrouw zullen we tijdens de avond door middel van een loterij en een veiling van bijzondere items zoveel mogelijk geld proberen op te halen. De veiling zal tussen de verschillende gangen door plaatsvinden onder leiding van een veilingmeester. De items waarop geboden kan worden lopen altijd zeer uiteen; van een hotelovernachting tot whiskeyproeverij en van verschillende kunstobjecten tot een running diner in de co-huizen aan de Rielerweg. De lijst is nog lang niet gevuld en daarom willen we u ook om een bijdrage vragen. Dus heeft u nog een mooi schilderij waar u zelf op bent uitgekeken, bent u een keukentalent en zou u een workshop willen komen geven of heeft u een vakantiehuisje die een weekend leeg staat. Laat het ons weten. Alle ideeën zijn welkom! 

Belangrijke informatie

Wanneer

Zaterdag 21 mei 2022

Locatie

Sociëteit de Heereniging

Thema en dresscode

Het thema van het benefietdiner zal dit jaar “The Roaring Twenties” zijn. 

Wat is een geschikte outfit voor dit feest? The Roaring Twenties feesten staan bekend om haar glitter and glamour! Lange jurken, korte jurken, smokings, rokkostuums, alles kan, zolang u maar uitpakt in een chique outfit!

Het goede doel

Met het organiseren van dit diner willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor de stichting ‘Etty goes Uganda’.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze site. Verdere informatie na de inschrijving ontvangt u per e-mail.