Benefietdiner Deventer Ziekenhuis | Het diner
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Het diner

Het diner

Jaarlijks organiseert een groep co-assistenten uit het Deventer Ziekenhuis (DZ) een benefietevenement. Dit jaar gaat om een diner op vrijdagavond 15 november 2019, waarbij alle specialisten, arts-assistenten en coassistenten, en alle huisartsen uit de omgeving zijn uitgenodigd. Maar ook alle verpleegkundigen, paramedici en ander personeel verbonden aan het DZ zijn natuurlijk welkom om mee te dineren en zo een steentje bij te dragen aan het goede doel!

Wat kunt u verwachten?
Een culinair driegangendiner inclusief wijnarrangement verzorgd door restaurant De Lindeboom in Schalkhaar, met aansluitend een feestelijke borrel met live muziek. 

De veiling en loterij

Traditiegetrouw zullen we tijdens de avond door middel van een loterij en een veiling van bijzondere items zoveel mogelijk geld proberen op te halen. Deze veiling zal tussen de verschillende gangen door plaatsvinden en wordt geleid door niemand minder dan dr. Eddes. 

Belangrijke informatie

Wanneer

Vrijdag 15 november 2019
Inloop vanaf 18:30 uur

Locatie

Restaurant De Lindeboom
Lindeboomsweg 1A, 7433 BH Schalkhaar

Dresscode

Black Tie

background_image_as_pattern=”without_pattern”]

Het goede doel

Met het organiseren van dit diner willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor vereniging Deventer Huisgenoten.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze site. U kunt betalen door middel van iDeal. De inschrijvingen sluiten 1 november.