Benefietdiner Deventer Ziekenhuis | Het diner
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Het diner

Het diner

Jaarlijks organiseert een groep co-assistenten uit het Deventer Ziekenhuis (DZ) een benefietevenement. Dit jaar gaat om een diner op vrijdagavond 15 november 2019, waarbij alle specialisten, arts-assistenten en coassistenten, en alle huisartsen uit de omgeving zijn uitgenodigd. Maar ook alle verpleegkundigen, paramedici en ander personeel verbonden aan het DZ zijn natuurlijk welkom om mee te dineren en zo een steentje bij te dragen aan het goede doel!

 

Wat kunt u verwachten?
Een vaststaand, culinair driegangendiner inclusief wijnarrangement verzorgd door restaurant De Lindeboom in Schalkhaar. Er wordt uiteraard rekening gehouden met dieetwensen en/of allergieën. Aansluitend zal er een feestelijke borrel met live muziek plaatsvinden, waarvoor u een aantal muntjes krijgt om drankjes te halen!

De veiling en loterij

Traditiegetrouw zullen we tijdens de avond door middel van een loterij en een veiling van bijzondere items zoveel mogelijk geld proberen op te halen. De veiling zal tussen de verschillende gangen door plaatsvinden en wordt geleid door niemand minder dan dr. Eddes. De items waarop geboden kan worden lopen altijd zeer uiteen; van een hotelovernachting tot whiskeyproeverij en van verschillende kunstobjecten tot een running diner in de co-huizen aan de Rielerweg. De lijst is nog lang niet gevuld en daarom willen we u ook om een bijdrage vragen. Dus heeft u nog een mooi schilderij waar u zelf op bent uitgekeken, bent u een keukentalent en zou u een workshop willen komen geven of heeft u een vakantiehuisje die een weekend leeg staat. Laat het ons weten. Alle ideeën zijn welkom! 

Belangrijke informatie

Wanneer

Vrijdag 15 november 2019
Inloop vanaf 18:30 uur

Locatie

Restaurant De Lindeboom
Lindeboomsweg 1A, 7433 BH Schalkhaar

Dresscode

Black Tie

Het goede doel

Met het organiseren van dit diner willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor vereniging Deventer Huisgenoten.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze site. De inschrijving zal geopend zijn van 1 oktober tot 1 november.