Benefietdiner Deventer Ziekenhuis | Het goede doel
8
page-template-default,page,page-id-8,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Het goede doel

De opbrengst van het diner zal dit jaar naar de stichting ´Etty goes Uganda´gaan. In samenwerking met de leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum te Deventer zamelen we geld in voor dit goede doel. Elke twee jaar reist een groep van 18 leerlingen naar Oeganda om te helpen met verschillende projecten bij twee middelbare scholen. Daarnaast gaat een deel van het geld naar de stichting van Tamar. Tamar, arts en van oorsprong uit Bathmen, zet zich onder andere in voor jonge ondervoede kinderen. 

De stichting heeft een tweeledig doel: Het vergroten van de kennis, vaardigheden en wereldburgerschap van de leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum te Deventer en het bevorderen en versterken van onderwijs in Oeganda door middel van samenwerking met lokale professionals. Door geld op te halen kunnen we financiële steun bieden bij de verschillende projecten die worden opgezet door de leerlingen in samenwerking met de twee middelbare scholen in Oeganda!