Benefietdiner Deventer Ziekenhuis | De benefietrally
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De benefietrally

Rally

Met een stoet auto’s zullen wij op 23 september een prachtige route rijden in de omgeving van Deventer. De rallyroute wordt door niemand minder dan de Nederlands kampioen navigeren (expert-klasse) uitgestippeld. Deelnemers bepalen de route onderweg middels verschillende rally methodes; bijv. ouderwets met de kaart (gebruik smartphones etc. is niet de bedoeling!). De route en deze hints zult u allen vinden in het Rallyboekje dat u bij start zal ontvangen. Onderweg voert u opdrachten uit en komen we langs bijzondere plekken  in de omgeving. Ideaal dus als u nieuw bent in de omgeving om Deventer te leren kennen!

Vervoer

Natuurlijk staat het ieder vrij om mee te doen met vervoer naar keuze. Wat een rally echter extra bijzonder zal maken, is een bijzondere verzameling voertuigen. 

Een rally is natuurlijk niet compleet zonder oldtimers! Wees niet getreurd als u geen gelukkige bezitten van zo’n oldtimer bent. Wij hebben hiervoor een oplossing! U kunt via de oldtimer verhuur pagina één van de prachtige oldtimers huren om de rally mee te rijden! Ons streven is om het geld dat u hieraan besteedt, in zijn geheel te doneren aan het goede doel!

Belangrijke informatie

Wanneer
zondag 23 september 2018

 

Dagindeling

09.30-10.00   Aanvang + Dagopening

10.30-11.00    Start

11.00-15.30    Rally (incl. lunch)

15.30-16.30    Verzamelen

16.30 – ….        Dagafsluiting + Borrel

 

Locatie:

Dagopening + start: Deventer Ziekenhuis

Dagafsluiting + borrel:

 

Dresscode
Teamoutfit wordt zeer gewaardeerd!

De oldtimers zijn maar beperkt dus daarom hebben wij nog een andere suggestie om te zorgen dat uw voertuig de show steelt op 23 september! U kunt de auto zelf ook leuk versieren, wellicht passend bij uw teamoutfit. Natuurlijk is dit niet verplicht voor uw deelname, maar vrijblijvend. Hieronder enkele voorbeelden om u te inspireren:

post it auto
versierd 7
versierde auto 3
versierd 5

Thema

 

 

Het thema van de eerste benefietrally is Route 66. De Route 66 was een historische autoweg in de Verenigde Staten die begon in Chicago en eindigde aan het strand van de Stille Oceaan in Santa Monica. De route is 3940 km  en loopt door Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona en Californië.

rout 66 logo

Prijzen:

Doe u best en wie weet valt u in één van de fantastische prijzen:

  • Beste rallyrijders
  • Beste teamoutfit
  • Beste vervoersmiddel
  • Poedelprijs

Outfit

Teamoutfits worden gewaardeerd! U mag in vol ornaat met uw team verschijnen, maar ook een kleine teamgadget is al leuk om u herkenbaar te maken. Als u er met een van de prijzen vandoor gaat, wil u toch herkenbaar zijn? Daarnaast wordt er ook een prijs uitgereikt voor de leukste teamoutfit! 

Doel

Met het organiseren van deze rally willen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Traditiegetrouw werd met het benefietevenement door middel van een veiling van bijzondere items gedurende diner geld ingezameld. Wij zullen dit jaar vooral geld ophalen door het inschrijfgeld en de oldtimer verhuur. Daarnaast organiseren wij enkele kleine dingen om dit bedrag aan te vullen (carwash, loterij).

Inschrijven

Inschrijven kan via deze site. U zal zich inschrijven per auto, dus per team. Uw gezelschap kan bestaan uit collegae, maar natuurlijk zijn partners en aanhang ook meer dan welkom.